Revisie van versnellingsbakken

Heeft u een auto in de werkplaats staan met een defecte versnellingsbak en zoekt u een goed alternatief voor een nieuwe versnellingsbak? Dan biedt Ronald Morien uitkomst. Wij hebben ruim twintig jaar ervaring in het reviseren van versnellingsbakken en gebruiken altijd de nieuwste technieken. Daardoor gebeurt revisie vakkundig en snel.

Net zo goed als nieuw, voor een scherpe prijs

Het reviseren van auto-onderdelen draagt bij aan een duurzame toekomst. Wij hergebruiken dan ook 80 tot 90% van de demontage-auto’s die wij binnenkrijgen. Onze specialisten zien snel wat er scheelt en zorgen altijd voor het beste resultaat. Daarnaast voeren wij scherpe controles uit bij iedere stap in het proces. Naderhand is een gereviseerde versnellingsbak zo goed als, of zelfs beter dan, nieuw. Voor een scherpe prijs, rekening houdend met uw marge.

  • 2100 versnellingsbakken per jaar gereviseerd
  • Revisie binnen 7 dagen
  • Tot 50% goedkoper dan nieuw

Op zoek naar een versnellingsbak?

Neem dan contact met ons op. Wij gaan direct voor u aan de slag. Door onze jarenlange ervaring en strenge eindcontroles leveren wij gegarandeerd kwaliteit.

Geef revisieopdracht

Zo zorgen we dat de versnellingsbak weer als nieuw wordt:

Bent u op zoek naar een handgeschakelde versnellingsbak? In beide gevallen zorgen wij ervoor dat uw kapotte versnellingsbak snel vervangen kan worden en u hem zo snel mogelijk binnen hebt.

Stap 1

Wij beginnen met het checken van ons magazijn. Het kan namelijk zijn dat de juiste versnellingsbak niet in ons magazijn aanwezig is. In dat geval halen wij de defecte versnellingsbak bij u op om te reviseren.

Stap 2

Om de onderdeel te kunnen wassen in de wasmachine, wordt de versnellingsbak helemaal uit elkaar gehaald door onze monteurs. De schone onderdelen worden onderzocht en gemeten, om zo te bepalen wat er vernieuwd moet worden. Bij een handgeschakelde versnellingsbak worden standaard alle lagers, keeringen en synchromeshringen vernieuwd.

Stap 3

Alle gereviseerde versnellingsbakken worden door de werkplaatschef gecontroleerd en getest op onze gecertificeerde testbank. Dankzij deze uitgebreide strenge eindcontrole kunnen we de kwaliteit van ons werk garanderen.

Vragen over versnellingsbak revisie?

Vraag het de specialisten van Ronald Morien

Vraag onze experts
Op werkdagen van 08:30 - 17:30
Stuur een Whatsapp
097018170582
Stuur een bericht