De visie van Ronald Morien

Ronald Morien richtte zijn bedrijf op omdat hij geloofde dat elk onderdeel een tweede leven verdient. Hij zag geen schroot als hij schade-auto’s zag, maar kansen. Deze visie dragen wij nog steeds elke dag uit. Met onze jarenlange ervaring denken wij altijd in oplossingen en gaan we steeds voor het beste resultaat. Wij maken het u bovendien graag zo makkelijk mogelijk: heeft u advies nodig, of zoekt u een bepaald onderdeel dat u niet kunt vinden? Wij helpen u graag.

Unieke garanties en transparantie

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Door hoogkwalitatieve inkoop garanderen wij 100% herleidbaarheid van onze producten. Daarnaast bieden we niet alleen garantie op onze onderdelen, maar ook op het in- en uitbouwen. Zo weet u zeker dat als er iets misgaat, wij het voor u oplossen. Beter dan de fabrikant, daar gaan we voor. Uiteindelijk willen we dat u zelf ervaart: Ronald Morien, op alle onderdelen beter.

  • Transparantie (100% herleidbaarheid)
  • Toegankelijkheid
  • Trots
  • Oplossingsgerichtheid
  • Resultaatgerichtheid (afspraak = afspraak)

Wilt u meer weten over ons bedrijf?

Stel uw vragen aan onze experts en wij helpen u graag verder.

Vraag het ons

Betrouwbare partner

Ronald Morien is bovenal een betrouwbare partner voor alles omtrent auto-onderdelen. Of u nu op zoek bent naar een partner voor revisie, reparatie of onderhoud van een auto, van ons kunt u op aan. We werken met de beste apparatuur, speciaal gereedschap en beschikken over ruime kennis en ervaring. We zijn trots op wat we de afgelopen 25 jaar hebben opgebouwd, en delen onze liefde voor auto-onderdelen graag met u.

Wilt u kennis maken of heeft u vragen?

Vraag het de specialisten van Ronald Morien

Contact
Op werkdagen van 08:30 - 17:30
Stuur een Whatsapp
+3197018170582
Stuur een bericht