Over Ronald Morien

Fietswrakken, afgeschreven surfplanken of zwaar beschadigde auto’s; waar anderen schroot zagen, zag Ronald Morien kansen. Al vanaf het eerste begin geloofde hij in hergebruik. Het bracht hem ertoe een eigen bedrijf op te richten, gespecialiseerd in auto-onderdelen en revisie van versnellingsbakken en motoren. Zijn nalatenschap is een bloeiend bedrijf, dat tot op de dag van vandaag blijft groeien.

Van sleutelaar tot wereldbedrijf

Ronald Morien sleutelde van jongs af aan al aan fietsen en motoren. In de puberteit ruilde hij die in voor brommers, waarna de stap naar auto’s snel gemaakt was. In 1996 besloot hij voor zichzelf te beginnen in het Friese Wieuwerd. Vanaf het begin lag de focus op service: onderdelen waren altijd op voorraad en de levering was snel.

Synoniem voor service

Bij Ronald Morien konden autobedrijven altijd terecht voor technische ondersteuning. En als het nodig was, werden auto’s voor reparatie door heel Nederland opgehaald en teruggebracht. Al snel klopte ook de rest van de wereld aan voor auto-onderdelen en de grote partijenhandel. De kroon op zijn werk.

De toekomst van Ronald Morien

Precies twintig jaar na zijn vestiging in Wieuwerd, liet Ronald Morien zelf het leven los. Op zijn nadrukkelijke wens wordt zijn levenswerk voortgezet door zijn rechterhand, Rudolf de Beer en het hele Ronald Morien team. De kernwaarden zijn hetzelfde gebleven: service, transparantie en kwaliteit. Met deze pijlers van Morien nog altijd hoog in het vaandel is het bedrijf klaar voor de toekomst.

 

Onze service nodig?

Heeft u automaterialen nodig? Of zoekt u een betrouwbaar adres voor de reparatie, revisie of het onderhoud van uw auto?

Contact

Wilt u kennis maken met ons of heeft u vragen?

Vraag het de specialisten van Ronald Morien

Vraag onze experts
Op werkdagen van 08:30 - 17:30
Stuur een Whatsapp
+3197018170582
Stuur een bericht