Motorrevisie Limburg

Geen enkele wagen functioneert zonder motor. De motor is het hart van het voertuig en het spreekt dan ook voor zich dat een goed onderhoud en regelmatige controle belangrijk zijn om deze in goede vorm te houden. Zodra de prestaties van de motor niet maar zijn wat ze zouden moeten zijn, worden immers zowel de veiligheid tijdens het rijden als het comfort ernstig bedreigd.

Revisie met de beste kwaliteit en duurzaam resultaat

Beroep doen op een professional is van essentieel belang om het beste uit de motor te halen, vooral tijdens een motorrevisie Limburg. Ronald Morien is specialist in het reviseren van motoren van uw voertuig en garandeert daarbij altijd kwaliteit en een duurzaam resultaat. Maar wat houdt een motorrevisie Limburg nu precies in en wat komt er allemaal bij kijken?

Een motorrevisie en wat het inhoudt

Een motorrevisie is eigenlijk precies wat het woord zelf zegt: het gaat om een controle van de motor en het aanbrengen van aanpassingen die de motor weer in zijn oude staat brengen. Een motor bestaat immers uit verschillende onderdelen en als deze niet meer naar behoren werken, dan wordt de uiteindelijke kwaliteit van de motor daar negatief door beïnvloed.

Bij een revisie wordt de motor volledig uit elkaar gehaald en gereinigd, en eventuele versleten onderdelen worden door nieuwe vervangen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Keerringen en afdichtingen
  • lageringen
  • pompen, zoals de waterpomp en oliepomp
  • zuigerveren
  • het slijpen van het krukas
  • cilinders worden geboord en gehoond
  • de cilinderkoppen worden gereviseerd
  • de geleiding, spanners en verdeling worden gecontroleerd

Ook gaat men alle onderdelen op voorhand reinigen, stralen en spuiten, nog voor deze weer aan elkaar gezet worden. Tijdens het montageproces monteert men de gelagerde onderdelen met speciale olie, zodat bij de eerste start reeds een goede olielaag opgebouwd wordt.

Een professionele hand voor een betrouwbare motorrevisie Limburg

Een motorrevisie Limburg is ongetwijfeld een taak die door een expert uitgevoerd moet worden teneinde een goed resultaat te krijgen. Ronald Morien is dé specialist op het vak van motorrevisie Limburg en garandeert altijd kwaliteit. Ook voor een motorrevisie Helmond en motorrevisie Eindhoven ben je bij Ronald Morien aan het juiste adres. Laat uw motor reviseren en uw wagen is zo goed als nieuw op alle mogelijke vlakken.

Op werkdagen van 08:30 - 17:30
Stuur een Whatsapp
097018170582
Stuur een bericht