Motorenrevisie

Het vervangen van een defecte of slecht lopende motor is een dure aangelegenheid. Ronald Morien biedt een goed alternatief voor een compleet nieuwe motor. Wij buigen ons namelijk al ruim twintig jaar dagelijks over de revisie van motoren. Deze jarenlange ervaring en strenge eindcontroles leveren wij u gegarandeerd kwaliteit.

Een gereviseerde motor is soms beter dan een nieuwe

Bij Ronald Morien geloven we dat hergebruik bijdraagt aan een duurzame toekomst. Onze ervaren specialisten zien snel wat er scheelt aan uw motor en zorgen altijd voor het beste resultaat. Een gereviseerde motor is daarom net zo goed, misschien zelfs beter, dan een nieuwe. En dat voor een scherpe prijs. Zo ondersteunen wij ook bij Audi TSFI motorproblemen en cilinderkoprevisies.

  • 1150 motorblokken en cilinderkoppen gereviseerd in 2017
  • Revisie binnen 14 dagen
  • 1 jaar garantie, inclusief in- en uitbouw

Specialist nodig?

Zodra u een aanvraag plaatst of contact met ons opneemt, gaan we direct voor u aan de slag. Binnen 14 dagen heeft u uw gereviseerde motor terug.

Geef revisieopdracht
U kunt ons ook bellen op 0582501444 of stuur een bericht naar info@ronald-morien.nl

Zo wordt uw motor weer als nieuw:

Stap 1:

Als de juiste motor in ons magazijn aanwezig is, wordt deze door ons gereviseerd. Hebben we deze niet op voorraad? Dan halen wij de defecte motor bij u op om deze te reviseren.

Stap 2:

Onze monteurs halen de motor helemaal uit elkaar en wassen alle onderdelen in wasmachines. We vernieuwen standaard alle lagers, keerringen, zuigers, klepstoters, slepers en klepgeleiders. Evenals alle bouten en de distributie.

Stap 3:

Gereviseerde motoren worden door de werkplaatschef visueel en handmatig gecontroleerd. Tevens doorloopt de werkplaatschef het stappenplan dat de monteurs dienen te volgen. Dankzij deze strenge eindcontrole kunnen we de kwaliteit van ons werk garanderen.

1 jaar garantie, inclusief in- en uitbouwen

Wij detecteren een defect snel en lossen deze zeer nauwkeurig op. Omdat wij geloven in onze kennis van motoren, bieden wij 1 jaar garantie op onze revisies.

Doe een revisie opdracht

Vragen over motorenrevisie?

Vraag het de specialisten van Ronald Morien

Vraag onze experts
Op werkdagen van 08:30 - 17:30
Stuur een Whatsapp
097018170582
Stuur een bericht