07 juni, 2017

Automotive Ronald Morien exposant op remanufacturing vakbeurs Rematec

Nieuws
Leo Mennema
Service & support
Bel Leo Mail Leo

Revisiebedrijf Automotive Ronald Morien is dit jaar van 18 tot 20 juni exposant op de internationale remanufacturing vakbeurs Rematec in Amsterdam RAI.

Om gasten te ontvangen heeft Automotive Ronald Morien speciaal voor de beurs een nieuwe stand laten ontwerpen. De stand is ruim 24 vierkante meter groot en zal gedurende de drie dagen durende beurs bemand worden door Rudolf de Beer en Marianne Tromp.

Automotive Ronald Morien wil op het tweejaarlijkse evenement in de hoofdstad in contact komen met potentiële nieuwe wereldwijde relaties. In 2015 waren er 236 exposanten. Dit jaar promoten rond de 300 bedrijven uit binnen- en buitenland hun producten en diensten om automotive onderdelen te promoten.

3.600 bezoekers uit 71 landen

Gebruikte automotive onderdelen reviseren en hergebruiken is sterk in opkomst. Rematec wordt door de exposanten en ruim 3.600 bezoekers tevens benut om te netwerken, inzicht in de revisiemarkt te krijgen en om op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen op revisiegebied. De bezoekers zijn afkomstig uit 71 landen.

Ook autofabrikanten en hun toeleveranciers hebben in het kader van duurzaamheid interesse in hergebruik van auto-onderdelen. Bijna 80 procent van de bezoekers is besluitvormer bij OEM onderdelenleveranciers en autofabrikanten of in de Internationale Automotive AfterMarket (IAM).

De exposanten tonen op Rematec gereviseerde automotive onderdelen en gereedschappen, equipment en test- en diagnoseapparatuur om onderdelen van voertuigen te reviseren en repareren. De omzet in remanufacturing bedraagt naar schatting wereldwijd rond de 83 miljard dollar.
Registreer voor gratis toegang
Rematec wordt dit jaar gehouden in een 12.500 vierkante meter grote hal van Amsterdam RAI. De beurs is geopend op zondag 18, maandag 19 en dinsdag 20 juni van 10:00 – 17:00 uur.

Automotive Ronald Morien verwelkomt u graag op stand 08.465A.

Nieuws

Meer weten over dit onderwerp?

Leo Mennema
Service & support
Bel Leo Mail Leo

Deel deze pagina