07 juni, 2017

Automotive Ronald Morien breidt capaciteit motorenrevisie werkplaats uit

Nieuws
Leo Mennema
Service & support
Bel Leo Mail Leo

Automotive Ronald Morien heeft een nieuwe ultramoderne en grotere motorenrevisie werkplaats in gebruik genomen. De nieuwe werkplaats heeft een oppervlakte van 400 vierkante meter en er werken zeven monteurs.

De oude motorenrevisie werkplaats had een oppervlakte van 200 vierkante meter, in 2014 werkten er drie motorrevisiespecialisten. Sinds medio 2016 reviseren er zeven specialisten automotoren en is er nog een vacature vrij. De nieuwe motorrevisie werkplaats is gevestigd op de bestaande locatie aan de Slinke 1 in het Friese Wieuwerd.

Computergestuurde hoonmachine

De nieuwe revisiewerkplaats van Automotive Ronald Morien is uitgerust met de modernste en meest geavanceerde equipment om motorblokken in nieuwstaat terug te brengen. Onder de equipment is een computergestuurde machine om cilinders te honen. De werkplaats heeft een eigen ontvangstbalie voor klanten.

Automotive Ronald Morien reviseert gebruikte auto-onderdelen volgens specificaties van de fabrikant. De revisies zijn in opdracht van leasemaatschappijen, merkdealers, universele autobedrijven, particulieren in Nederland en het buitenland. Alle gereviseerde onderdelen hebben minimaal één jaar garantie inclusief demontage- en montagekosten.

Nieuws

Meer weten over dit onderwerp?

Leo Mennema
Service & support
Bel Leo Mail Leo

Deel deze pagina