In- en uitbouwen van motoren en versnellingsbakken

Wij zijn gespecialiseerd in het in- en uitbouwen van motoren en versnellingsbakken. Dagelijks voeren wij dergelijke technische reparaties uit in onze daarvoor ingerichte werkplaats. Hier staan 16 hefbruggen, voor iedere monteur 2, en speciaal gemaakte heftafels. Daarnaast zijn er verschillende hijsmogelijkheden voor specifieke motoren en versnellingsbakken.

In- en uitbouwgarantie

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom bieden wij als een van de weinigen in Nederland twee jaar lang in- en uitbouwgarantie. Mocht er ondanks alles toch iets misgaan, dan gaan onze monteurs weer voor u aan de slag. Zo krijgt u gegarandeerd een goede motor en/of versnellingsbak.

Advies nodig?

Hoort u een raar geluid in een auto en weet u niet wat het is? Ronald Morien identificeert het probleem vakkundig en snel. Door onze jarenlange ervaring met demontage, revisie en het in- en uitbouwen van motoren hebben we veel kennis opgebouwd. Bel of mail ons gerust, we helpen u graag verder.

  • Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.5
  • Gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Audi Skoda en Seat
  • Tot wel 2 jaar in- en uitbouwgarantie

Onderdeel laten inbouwen?

Geef ons een inbouwopdracht en wij gaan direct voor u aan de slag. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren wij gegarandeerd goed werk.

Geef opdracht

Vragen over onze inbouw onderdelen?

Vraag het de specialisten van Ronald Morien

Vraag onze experts
Op werkdagen van 08:30 - 17:30
Stuur een Whatsapp
097018170582
Stuur een bericht