Cilinderkop revisie

Problemen met de cilinderkop? Meteen een nieuwe aanschaffen is dan niet beslist noodzakelijk, cilinderkop revisie is namelijk zeer goed alternatief. Bovendien vallen de kosten cilinderkop revisie vaak mee, zeker afgezet tegen de prijs van een nieuwe. Dé specialist op het gebied van cilinderkop revisie is zonder twijfel autorevisie Ronald Morien. Het bedrijf, met cilinderkop revisie als specialiteit, maakte de afgelopen jaren een opmerkelijke groei door.

Kwetsbaar

De cilinderkop is één van de meest geavanceerde onderdelen van een motor. In de kop zitten bovendien ook de nokkenassen en kleppen. De cilinderkop is bovendien een kwetsbaar onderdeel van de motor. Zeker als de temperatuur te hoog wordt, veelal veroorzaakt door een gebrek aan koelvloeistof, kan de cilinderkop kromtrekken met vaak alle nare gevolgen van dien. Meteen in zak en as zitten is echter niet nodig, cilinderkop revisie geeft uw motor namelijk een tweede leven. Een goed uitgevoerde cilinderkop revisie maakt de motor als nieuw, de kosten van de cilinderkop revisie vallen daarentegen mee, als je het vergelijkt met het aanschaffen van een nieuwe motor of een nieuwe cilinderkop. Daarom is de cilinderkop ondertussen ook het meest gereviseerde deel van de motor. Cilinderkop revisie is specialistisch werk. Na het reinigen van de cilinderkop wordt de kop afgeperst en gecontroleerd op scheurtjes in het materiaal. Daarna beslist de monteur welke werkzaamheden verder noodzakelijk zijn. Autorevisie Ronald Morien geeft een jaar garantie op een gereviseerde cilinderkop.

Revisieafdeling

Als het om cilinderkop revisie gaat, maar zeker ook om revisies van (automatische) transmissies en motoren, geldt Ronald Morien zo onderhand toch wel als de specialist op dit gebied. Automotive Ronald Morien staat te boek als een veelzijdig en dynamisch bedrijf. Het bedrijf is specialist in de merken Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Opel, Ford en Renault. Automotive Ronald Morien is ook het adres voor automaterialen.

Op werkdagen van 08:30 - 17:30
Stuur een Whatsapp
+3197018170582
Stuur een bericht