Autodemontage: jonge onderdelen van erkende partijen

Onze demontage-auto’s zijn gekocht van erkende partijen, slechts een paar jaar oud en hebben weinig kilometers op de teller. Bij binnenkomst worden alle onderdelen uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit. Na demontage volgt wederom een controle, zodra de onderdelen in ons systeem worden ingevoerd. Wij hergebruiken 80 tot 90% van onze demontage-auto’s, waardoor wij dagelijks nieuwe onderdelen beschikbaar hebben.

100% herleidbare onderdelen

De demontage-auto’s worden op een professionele en georganiseerde manier volledig uit elkaar gehaald. Zorgvuldig verwijderen we de bruikbare onderdelen. Voor deze het magazijn ingaan, geven we ze een uniek nummer, zodat alle onderdelen 100% herleidbaar zijn. De materialen die we niet meer kunnen hergebruiken, worden gerecycled.

Snel het onderdeel dat u zoekt?

Plaats dan een zoekopdracht en wij gaan voor u zoeken. In 90% van de gevallen vinden wij het onderdeel binnen 24 uur.

Zoekopdracht plaatsen
U kunt ons ook bellen op 0582501444 of stuur een bericht naar info@ronald-morien.nl

Kunt u een auto-onderdeel niet vinden?

Het kan zijn dat een specifiek auto-onderdeel nog niet online vindbaar is. Geen zorgen, bij ons komen dagelijks nieuwe demontage-auto’s binnen. De kans is dan ook groot dat het door u gezochte onderdeel wel bij ons in de werkplaats aanwezig is. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag verder.

Vragen over onze demontage-auto's?

Vraag het de specialisten van Ronald Morien

Vraag onze experts
Op werkdagen van 08:30 - 17:30
Stuur een Whatsapp
097018170582
Stuur een bericht