Geplaatst op 04 september 2017

Automotive Ronald Morien is op zoek naar een fulltime Revisie Monteur Versnellingsbakken(M/V)

Automotive Ronald Morien is opgericht in 1996 en is een gevestigde naam in de autodemontage, autorevisie en autoreparatie branche. Er werken ruim 50 mensen. Het bedrijf onderscheidt zich met, de brede voorraad, korte levertijden, uitstekende levering- en garantieafspraken en scherpe tarieven. De klantenkring bestaat voornamelijk uit leasemaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen, dealers en universele garagebedrijven.

Functie

Wat verwachten we van jou:

Voor de functie is het nodig dat je nauwkeurig werkt, technisch inzicht hebt, flexibel bent en het leuk vindt om met anderen samen te werken. Verder is je werk- een denkniveau op MBO niveau in de richting van techniek.

Wat kun je van ons verwachten:

Wij bieden jou een verdere uitbouw van kennis door middel van een goede interne opleiding op het gebied van het reviseren van versnellingsbakken. Daarbij bieden wij een marktconform salaris en enthousiaste en gezellige collega’s.

Word jij onze nieuwe revisie monteur versnellingsbakken?

Mail dan je CV en gemotiveerde sollicitatie naar Marianne Tromp, marianne@ronald-morien.nl. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen via mail of telefoon, 058-250 1444, met Marianne Tromp.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Schrijf je in...
Ontvang de laatste trends, updates
en aanbiedingen!
Mis niks! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
loadingLoading...
To Top