Zoek een auto onderdeel

Zoek op onderdeelnaam, merk, model, motorcode of kenteken. Wij hebben meer dan 70.000 onderdelen!

Op alle onderdelen beter!

Automaterialen Ronald Morien B.V. is een veelzijdig en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in gereviseerde (automatische) versnellingsbakken en revisiemotoren, cilinderkoppen, onderdelen, demontage autos en de reparatie van technische schades.

Automaterialen Ronald Morien is al sinds 1996 uw specialist.

Automaterialen Ronald Morien B.V. heeft een opmerkelijke groei doorgemaakt, sinds de oprichting in 1996. Het bedrijf telt thans meer dan veertig medewerkers en is gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Opel, Ford en Renault. Het bedrijf onderscheidt zich, naast de brede voorraad, door een eigen revisieafdeling en een werkplaats, die is aangesloten bij de BOVAG afdeling ABA voor universele garagebedrijven. De werkplaatsen, de overdekte opslagruimtes en het kantoorgedeelte omvatten samen maar liefst 8000 m2. Automaterialen Ronald Morien B.V. staat verder voor korte levertijden, duidelijke levering- en garantieafspraken en scherpe tarieven. De klantenkring bestaat voornamelijk uit leasemaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen, dealers en universele garagebedrijven.

Heeft u automaterialen nodig? Of zoekt u een betrouwbaar adres voor de reparatie, revisie of het onderhoud van uw auto? Neem contact op met Ronald Morien. Wij staan graag voor u klaar
Mis niks! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
loadingLoading...
To Top