Zoek een auto onderdeel

Zoek op onderdeelnaam, merk, model, motorcode of kenteken. Wij hebben meer dan 70.000 onderdelen!

Autorevisie

Autorevisie Ronald Morien heeft vakkundige en ervaren monteurs

Autorevisie Ronald Morien beschikt over een eigen revisie werkplaats waar cilinderkoppen, versnellingsbakken, automatische transmissies en motoren door onze vakkundige en ervaren monteurs worden gereviseerd. Ook voor de revisie van handgeschakelde transmissies en demontage van auto's kunt u uitstekend bij ons terecht.

Twee jaar garantie op de autorevisie van handgeschakelde transmissies.

Bij de revisie van een versnellingsbak worden alle onderdelen aan een uitgebreide controle onderworpen en alle versleten onderdelen vervangen voor nieuwe. Op de versnellingsbak afdeling wordt elke versnellingsbak uitgebreid getest op onze moderne transmissie testbank, voordat hij naar de klant wordt verstuurd. Omdat wij achter ons te leveren product staan geven wij op een handgeschakelde transmissie maar liefst 2 jaar garantie. Uitzondering hierop zijn de bedrijfsauto’s, hierop geven wij 1 jaar garantie.
In ons magazijn hebben we een voorraad van ruim duizend versnellingsbakken. Voordeel is een snelle levering naar de klant en een scherpe prijsstelling. Over het algemeen heeft de klant de bestelling binnen 2 werkdagen in huis!

De autorevisie van automatische transmissies.

De revisie van een automatische versnellingsbak vergt de nodige specifieke vakkennis en inzicht. Onze technici beschikken over geavanceerde apparatuur voor het testen van hydraulische systemen en het spoelen van olieleidingen en koelers.
Op een gereviseerde automatische versnellingsbak wordt 1 jaar garantie gegeven.
Autorevisie Ronald Morien reviseert ook uw motor
Als u automotor onderhevig is geweest aan overmatige motorslijtage dan is revisie van uw motor een goede keuze. Wij hebben een ruime voorraad aan motoren en veelal uit voorraad leverbaar. Op elke motor geven wij 1 jaar garantie inclusief een in- en uitbouwgarantie.
Revisie van cilinderkoppen.
Bij de revisie van een cilinderkop wordt na het reinigen van de cilinderkop de kop afgeperst en zo gecontroleerd op scheurtjes in het materiaal. Na deze analyse kan de revisie monteur beslissen welke bewerkingen verder nog nodig zijn. Op een gereviseerde cilinderkop geven wij ook 1 jaar garantie.
Bij Autorevisie Ronald Morien ook nieuwe versnellingsbakken, motoren en cilinderkoppen.
Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een nieuwe motor, versnellingsbak of cilinderkop. Ronald Morien Autorevisie koopt grote partijen in bij autofabrikanten over de hele wereld. Hierdoor kunnen wij ook nieuwe versnellingsbakken, motoren en cilinderkoppen leveren tegen zeer scherpe prijzen. U ziet het, met Ronald Morien Autorevisie kunt u alle kanten op en bent u verzekerd van een gereviseerde auto die u probleemloos op de weg houdt. Ook voor autoreparatie en automaterialen bent u bij ons aan het juiste adres!
Mis niks! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
loadingLoading...
To Top