Zoek een auto onderdeel

Zoek op onderdeelnaam, merk, model, motorcode of kenteken. Wij hebben meer dan 70.000 onderdelen!

Auto Reparatie

Voor betrouwbare auto reparatie ga je naar Ronald Morien

Auto reparatie Ronald Morien B.V. beschikt over een volwaardige werkplaats, die is aangesloten bij de BOVAG, waar zeer ervaren en kundige monteurs voor u klaar staan om elke schade aan uw auto snel en goed op te lossen. Als volwaardig universeel garagebedrijf is Ronald Morien het juiste adres voor alle reguliere auto reparaties en onderhoudsbeurten. Het grote voordeel is dat wij de onderdelen die eventueel vervangen moeten worden, in eigen huis hebben. Onze afdeling automaterialen biedt alle onderdelen die uw auto nodig mocht hebben, nieuw en gereviseerd. Wij reviseren de automaterialen zelf en zijn in het bezit van het KZD kwaliteitscertificaat. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. Van de gereviseerde onderdelen weten wij bovendien precies waar ze vandaan komen en dus ook of ze als gestolen geregistreerd staan.
U kunt uw auto dus met een gerust hart bij ons achterlaten, wij zorgen dat hij u weer topfit over de weg vervoert.

Ook leaseauto’s kunnen terecht bij auto reparatie Ronald Morien

Onze technici, veelal eerste monteurs, herstellen in de werkplaats onder meer technische schaden voor leasemaatschappijen. Steeds meer leasemaatschappijen, dealers en universele garagebedrijven bestellen een gereviseerde versnellingsbak of een revisiemotor bij Autoreparatie Ronald Morien B.V. en besteden daarnaast de volledige in- en uitbouw uit. Onze autotechnici zijn gespecialiseerd in deze werkzaamheden, zodat de klant weet dat de klus snel en goed wordt uitgevoerd. De werkplaats repareert ook veel leaseauto's aan het einde van hun contractperiode, voordat deze te koop worden aangeboden.

Bij autoreparatie Ronald Morien is transparantie belangrijk

Geen vage reparaties die erg veel geld kosten. Ook geen onduidelijke onderhoudsbeurten waarbij u niet te horen krijgt wat er nu precies is uitgevoerd. Daar houden wij bij Autoreparatie Ronald Morien niet van! U krijgt uitvoerig van ons te horen wat wij hebben aangetroffen en hoe wij dit voor u hebben opgelost. Volledige transparantie dus! Wij vinden het belangrijk dat u op uw auto kunt vertrouwen en met een gerust hart de weg weer op kunt. Naast auto reparatie hebben wij ook een afdeling autorevisie en demontage autos. Neem voor een afspraak contact met ons op.

• Volwaardige werkplaats die is aangesloten bij de BOVAG
• Ook reparatie en revisie van leaseauto’s
• Betrouwbaarheid en transparantie staan hoog in het vaandel
Mis niks! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
loadingLoading...
To Top