Ronald-Morien Blog
 • 15 mei 2017

  Volkswagen Transporter T6 2.0-liter met DQ500 DSG heeft geen aandrijving meer

  Onderdelenleverancier en revisiebedrijf Automotive Ronald Morien, signaleert een stijgende vraag naar DQ500 DSG ruil-versnellingsbakken en aandrijfassen voor de Volkswagen Transporter T5 2.0-liter diesel vanaf 2010 tot heden met motorcodes CAA, CFC en CCH.
  Lees verder

 • 24 april 2017

  Let op: de volgende dagen zijn we gesloten.

  De dag na Koningsdagen en de dag na Hemelvaart, vrijdag 28 april en vrijdag 26 mei.
  Lees verder
 • 10 april 2017

  Ratelende Volkswagen Groep 02S en 02U vijf- en zes-versnellingsbakken

  Automotive Ronald Morien krijgt steeds meer aanvragen binnen voor gereviseerde handgeschakelde VAG 02S vijf-versnellingsbakken en 02U zes-versnellingsbakken voor Volkswagen, Audi, Seat en Skoda met 1.6-liter en 1.9-liter TDI dieselmotoren en TSI / TFSI benzinemotoren vanaf bouwjaar 2003 tot heden. De reden: de versnellingsbakken gaan ratelen en uiteindelijk kapot.
  Lees verder

 • 23 januari 2017

  Automotive Ronald Morien is op zoek naar een fulltime Financieel Manager (M/V)

  Wij zijn op zoek naar een zelfstandige analytisch sterke financiële professional .....
  Lees verder

 • 15 december 2016

  Geef aluminium auto-onderdeel een tweede leven door het te lassen

  Automotive Ronald Morien is specialist in het lassen van aluminium auto-onderdelen. Door aluminium auto-onderdelen te laten lassen, kunt u voor minder geld dan de prijs van nieuwe onderdelen jonge leaseauto’s door hun leasetermijn heen helpen en klassieke auto’s rijdend houden.
  Lees verder

 • 18 november 2016

  ‘WE HEBBEN VEEL VAN HEM GELEERD’

  Dit voorjaar overleed Ronald Morien van het gelijknamige demontage- en revisiebedrijf uit het Friese Wieuwerd op 49-jarige leeftijd. Het was zijn uitdrukkelijke wens dat trouwe medewerkers Marianne Tromp en Rudolf de Beer het bedrijf zouden voortzetten. 'We hebben geen moment geaarzeld.'
  TEKST: PAUL VAN DEN BOGAARD, BEELD: SIMON VAN DER WOUDE
  Automotive Management & Automotive Werkplaats
  Lees verder

 • 11 november 2016

  Verbruikt uw Volkswagen Groep TSI, TFSI en TDI motor ook te veel olie?

  Automotive Ronald Morien levert motoren vanaf 2.250 euro

  Volkswagen Groep TSI, TFSI en TDI motoren gebruiken veel olie en lopen op den duur vast. Reparatie door de dealer kan oplopen tot 10.000 euro. Automotive Ronald Morien levert goede gebruikte, gereviseerde, zo goed als nieuwe en nieuwe motoren vanaf 2.250 euro met één jaar garantie op de motor én arbeidsloon.
  Lees verder

 • 22 juli 2016

  Rudolf de Beer en Marianne Tromp continueren Automotive Ronald Morien B.V.

  Ondanks het overlijden van Ronald Morien in mei 2016, gaat de door hem opgerichte onderneming Automotive Ronald Morien op volle kracht door. Het bedrijf is nu eigendom van Gerda Dam -de levenspartner van Ronald Morien- en zijn twee zoons Mika en Jarno. De dagelijkse leiding is in handen van Rudolf de Beer en Marianne Tromp die respectievelijk sinds 1999 en 2014 bij Automotive Ronald Morien werken.
  Lees verder

Mis niks! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
loadingLoading...
To Top