Ronald-Morien Blog
 • 04 september 2017

  Automotive Ronald Morien is op zoek naar een fulltime Revisie Monteur Versnellingsbakken(M/V)

  Automotive Ronald Morien is opgericht in 1996 en is een gevestigde naam in de autodemontage, autorevisie en autoreparatie branche. Er werken ruim 50 mensen. Het bedrijf onderscheidt zich met, de brede voorraad, korte levertijden, uitstekende levering- en garantieafspraken en scherpe tarieven. De klantenkring bestaat voornamelijk uit leasemaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen, dealers en universele garagebedrijven.
  Lees verder
 • 04 juli 2017

  Ford Transit en Tourneo 2.2- en 2.4-liter TDCi aandrijving valt weg

  Regelmatig krijgen we bij Automotive Ronald Morien vragen over de Ford Transit en Tourneo 2.2-liter en 2.4-liter TDCi waarvan de aandrijving van de versnellingsbak met code CC1R7002 (voorwielaandrijving) wegvalt.
  Lees verder

 • 09 juni 2017

  Automotive Ronald Morien exposant op remanufacturing vakbeurs Rematec

  Revisiebedrijf Automotive Ronald Morien is dit jaar van 18 tot 20 juni exposant op de internationale remanufacturing vakbeurs Rematec in Amsterdam RAI.

  Om gasten te ontvangen heeft Automotive Ronald Morien speciaal voor de beurs een nieuwe stand laten ontwerpen. De stand is ruim 24 vierkante meter groot en zal gedurende de drie dagen durende beurs bemand worden door Rudolf de Beer en Marianne Tromp.

  Automotive Ronald Morien wil op het tweejaarlijkse evenement in de hoofdstad in contact komen met potentiële nieuwe wereldwijde relaties. In 2015 waren er 236 exposanten. Dit jaar promoten rond de 300 bedrijven uit binnen- en buitenland hun producten en diensten om automotive onderdelen te promoten.
  Lees verder

 • 15 mei 2017

  Volkswagen Transporter T6 2.0-liter met DQ500 DSG heeft geen aandrijving meer

  Onderdelenleverancier en revisiebedrijf Automotive Ronald Morien, signaleert een stijgende vraag naar DQ500 DSG ruil-versnellingsbakken en aandrijfassen voor de Volkswagen Transporter T5 2.0-liter diesel vanaf 2010 tot heden met motorcodes CAA, CFC en CCH.
  Lees verder

 • 24 april 2017

  Let op: de volgende dagen zijn we gesloten.

  De dag na Koningsdagen en de dag na Hemelvaart, vrijdag 28 april en vrijdag 26 mei.
  Lees verder
 • 10 april 2017

  Ratelende Volkswagen Groep 02S en 02U vijf- en zes-versnellingsbakken

  Automotive Ronald Morien krijgt steeds meer aanvragen binnen voor gereviseerde handgeschakelde VAG 02S vijf-versnellingsbakken en 02U zes-versnellingsbakken voor Volkswagen, Audi, Seat en Skoda met 1.6-liter en 1.9-liter TDI dieselmotoren en TSI / TFSI benzinemotoren vanaf bouwjaar 2003 tot heden. De reden: de versnellingsbakken gaan ratelen en uiteindelijk kapot.
  Lees verder

 • 23 januari 2017

  Automotive Ronald Morien is op zoek naar een fulltime Financieel Manager (M/V)

  Wij zijn op zoek naar een zelfstandige analytisch sterke financiële professional .....
  Lees verder

 • 15 december 2016

  Geef aluminium auto-onderdeel een tweede leven door het te lassen

  Automotive Ronald Morien is specialist in het lassen van aluminium auto-onderdelen. Door aluminium auto-onderdelen te laten lassen, kunt u voor minder geld dan de prijs van nieuwe onderdelen jonge leaseauto’s door hun leasetermijn heen helpen en klassieke auto’s rijdend houden.
  Lees verder

Mis niks! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
loadingLoading...
To Top