Ronald-Morien Blog
 • 23 januari 2017

  Automotive Ronald Morien is op zoek naar een fulltime Financieel Manager (M/V)

  Wij zijn op zoek naar een zelfstandige analytisch sterke financiële professional .....
  Lees verder

 • 15 december 2016

  Geef aluminium auto-onderdeel een tweede leven door het te lassen

  Automotive Ronald Morien is specialist in het lassen van aluminium auto-onderdelen. Door aluminium auto-onderdelen te laten lassen, kunt u voor minder geld dan de prijs van nieuwe onderdelen jonge leaseauto’s door hun leasetermijn heen helpen en klassieke auto’s rijdend houden.
  Lees verder

 • 18 november 2016

  ‘WE HEBBEN VEEL VAN HEM GELEERD’

  Dit voorjaar overleed Ronald Morien van het gelijknamige demontage- en revisiebedrijf uit het Friese Wieuwerd op 49-jarige leeftijd. Het was zijn uitdrukkelijke wens dat trouwe medewerkers Marianne Tromp en Rudolf de Beer het bedrijf zouden voortzetten. 'We hebben geen moment geaarzeld.'
  TEKST: PAUL VAN DEN BOGAARD, BEELD: SIMON VAN DER WOUDE
  Automotive Management & Automotive Werkplaats
  Lees verder

 • 11 november 2016

  Verbruikt uw Volkswagen Groep TSI, TFSI en TDI motor ook te veel olie?

  Automotive Ronald Morien levert motoren vanaf 2.250 euro

  Volkswagen Groep TSI, TFSI en TDI motoren gebruiken veel olie en lopen op den duur vast. Reparatie door de dealer kan oplopen tot 10.000 euro. Automotive Ronald Morien levert goede gebruikte, gereviseerde, zo goed als nieuwe en nieuwe motoren vanaf 2.250 euro met één jaar garantie op de motor én arbeidsloon.
  Lees verder

 • 22 juli 2016

  Rudolf de Beer en Marianne Tromp continueren Automotive Ronald Morien B.V.

  Ondanks het overlijden van Ronald Morien in mei 2016, gaat de door hem opgerichte onderneming Automotive Ronald Morien op volle kracht door. Het bedrijf is nu eigendom van Gerda Dam -de levenspartner van Ronald Morien- en zijn twee zoons Mika en Jarno. De dagelijkse leiding is in handen van Rudolf de Beer en Marianne Tromp die respectievelijk sinds 1999 en 2014 bij Automotive Ronald Morien werken.
  Lees verder

 • 13 april 2016

  Twintig jaar Automotive Ronald Morien, van sleutelaar tot wereldbedrijf

  Automotive Ronald Morien bestaat op 11 april 2016 precies 20 jaar. Op 11 april 1996, nam Ronald Morien in het Friese Wieuwerd een autodemontagebedrijf over. Direct na de overname begon Ronald met het opruimen van oude troep en besloot zich te specialiseren in jonge onderdelen. Sinds dat moment koopt Ronald Morien jonge auto’s op om die -voornamelijk voor de versnellingsbakken, motoren en cilinderkoppen- in Wieuwerd te demonteren.
  Lees verder

 • 04 maart 2016

  Automotive Ronald Morien laat op Autoprof zien hoe u geld kunt verdienen

  Automotive Ronald Morien is van 8 tot en met 10 maart aanwezig op dé vakbeurs voor de automotive branche Autoprofessioneel & Schadeherstel Gorinchem – editie 2016. Op de beurs laat Automotive Ronald Morien zien hoe de autobranche met gebruikte onderdelen geld kan verdienen.
  Lees verder

 • 04 maart 2016

  Nieuwe en bijna nieuwe auto-onderdelen tot vijftig procent goedkoper

  Automotive Ronald Morien levert naast goede gebruikte en gereviseerde onderdelen ook volledig nieuwe en bijna nieuwe motoren, losse motoronderdelen (aanbouwdelen), versnellingsbakken en losse versnellingsbakonderdelen. De nieuwe onderdelen zijn afkomstig van overproductiepartijen. De bijna nieuwe onderdelen van jonge pre-productie auto’s én van testauto’s van autofabrikanten. Alle deze onderdelen zijn tot 50 procent goedkoper dan nieuwe.
  Lees verder

Mis niks! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
loadingLoading...
To Top