Auto onderdelenAutomaterialen Ronald Morien B.V. is een veelzijdig en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in gereviseerde (automatische) versnellingsbakken en revisiemotoren, cilinderkoppen, onderdelen, auto demontage en de reparatie van technische schades.

Automaterialen Ronald Morien
Automaterialen Ronald Morien B.V. heeft een opmerkelijke groei doorgemaakt, sinds de oprichting in 1996. Het bedrijf telt thans meer dan veertig medewerkers en is gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Opel, Ford en Renault. Het bedrijf onderscheidt zich, naast de brede voorraad, door een eigen revisieafdeling en een werkplaats, die is aangesloten bij de BOVAG afdeling ABA voor universele garagebedrijven. De werkplaatsen, de overdekte opslagruimtes en het kantoorgedeelte omvatten samen maar liefst 8000 m2. Automaterialen Ronald Morien B.V. staat verder voor korte levertijden, duidelijke levering- en garantieafspraken en scherpe tarieven. De klantenkring bestaat voornamelijk uit leasemaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen, dealers en universele garagebedrijven.

Automaterialen Ronald Morien B.V. is aangesloten bij de Stiba, de brancheorganisatie voor demontagebedrijven. De onderneming is daarnaast in het bezit van het KZD*** kwaliteitscertificaat. Kwaliteitszorg Demontage is een gecertificeerd kwaliteitssysteem voor de demontagebranche. KZD*** is de hoogst haalbare kwalificering op het gebied van onder meer demontage, arbo, recycling en kwaliteit.

Onderdelen
Automaterialen Ronald Morien B.V. beschikt over een zeer brede voorraad onderdelen, voornamelijk afkomstig van jonge auto's die in de eigen demontage-afdeling zijn ontmanteld en die aan de hoge kwaliteitseisen voldoen. Elk onderdeel heeft een uniek nummer, waarmee de herkomst in alle gevallen te traceren is. Over herkomst gesproken: van elke auto die Automaterialen Ronald Morien B.V. krijgt aangeboden, wordt gecontroleerd of deze niet als gestolen geregistreerd staat. Automaterialen Ronald Morien B.V. geeft drie tot twaalf maanden garantie op gebruikte onderdelen.

Online zoeken en bestellen
Het online zoek- en bestelsysteem op onze website www. ronald-morien.nl is zeer gebruikersvriendelijk. U kiest het automerk en het model waarvoor u een onderdeel zoekt, vervolgens selecteert u het gewenste onderdeel. Als u het onderdeel van uw keuze heeft gevonden, vult u het online bestelformulier in. Dat is alles! Automaterialen Ronald Morien B.V. neemt vervolgens contact met u op over de wijze van levering.
Mocht u het online niet kunnen vinden, dan is het raadzaam om toch te bellen. Vaak kunnen wij het gezochte onderdeel toch voor u bemachtigen.

 

Klik hier om contact met ons op te nemen.
Facebook


Twitter


Google+